Languages
English Deutsch Italiano Hrvatski Slovenščina

 

paypal verified

RapidSSL Click to Verify

Online since Sep 5th, 2004

Serving our guests since July 2003

Hvar,Vila Sandra, dobrodošli na našu web stranicu !

kao i u naše apartmane . Znamo, samo smo jedna od tisuće web stranica koje promiču turistički smeštaj, pa ipak si uzmite vrijeme i pogledajte i našu ponudu, naš otok i naš grad. Imamo više od 135 godina tradicije u turizmu, a istorija našeg grada mjeri se tisućama godina, od antičkih Grka, Rimljana, Mlečana, Napoleona ...Nudimo vam pet modernih apartmana u kući iznad stare gradske jezgre, pet minuta pješice od gradske pjace.

 

Nešto o našem otoku

Gdje su se sreli more i nebo rodio se prekrasan otok, otok legendi i bogate povijesti. Kristalno plavo more, prekrasne uvale i plaže, blaga klima, bogata vegetacija, vinogradi, masline, polja lavande; povijesni i kulturni spomenici... Zbog svega toga, novianri američkog magazina Traveller 80-tih godina prošlog stoljeća naš otok proglasili su za jednog od deset najljepših otoka na svijetu.

Imamo odlične trajektne veze, 3-4 puta dnevno iz Splita do Starigrada, sa katamaranima Adriana i Krilo 2 do 3 puta dnevno možete doći na samu hvarsku rivu kao i trajekti Lastovo ili Istra koji tri puta sedmično pristaju u hvarsku luku. Sa Marcom Polom ili Dubrovnikom stižete u Starigrad iz Rijeke. Novi autoput Zagreb-Split, zračna luka Split. Više možete saznati na Jadrolinija trajekti | Krilo katamaran.

T.O.Bukainka, Villa Sandra Hvar

 

 

 

 

 

Ovi ugodni apartmani nalaze se u obiteljskom vlasništvu i smješteni su na mirnoj lokaciji iznad slikovitog hvarskog Starog grada i samo 5 minuta hoda od glavnog trga. Vila Sandra nudi moderne, klimatizirane apartmane i vrt s roštiljem. Besplatan Wi-Fi dostupan je u cijelom objektu.

Plaža je udaljena svega nekoliko minuta hoda od objekta Villa Sandra Hvar.Address: Šime Buzolić Tome 7 21450 Hvar email : info@hvar.com.hr

Phone: +385/21/741362
Fax: +385/21/718431

Our location: